Wij hebben een agrarische achtergrond in de melkveehouderij en veel ervaring met nevenwerkzaamheden in de glastuinbouw en als monsternemer voor een laboratorium. We hebben een kloppend hart voor de machinale werkzaamheden gekregen en zijn zodoende met dit bedrijf per 1-1-2020 gestart om uw terrein, land, park of tuin middels mini tractoren en mini werktuigen gebruiksklaar te maken. Bijvoorbeeld als voorwerk voor de hovenier.  Wij kunnen dus het grovere onderhoud hieraan verrichten.

We zijn er voor tijdens en na de bouw of verbouwing van uw huis of schuur. Ook kunnen we de verandering aan de tuin, zoals nieuw gras inzaaien voor u verzorgen. Gezien we werken met mini tractoren en werktuigen werkt hij zeer compact, is zeer wendbaar en past door nauwe openingen van 1.30 meter breed, waardoor uw erf  en bodem niet kapot worden gereden.

We hebben ons gespecialiseerd in monstername van water, grond en gewas onderzoek welke op uw terrein kan worden verricht. Door monsteropname weet je precies wat uw bodem nodig heeft voor een optimale groei en bloei.

U als klant staat voor ons centraal. Bent u niet tevreden over de diensten, dan horen wij dit graag. Wij staan dus open voor feedback. Uw tevredenheid geeft ons namelijk een hoop energie.

Het werkgebied ligt in Nederland en België in een straal van 30 km van de gemeente Alphen – Chaam.